Naslovnica
AKTUALNOSTI
Stručna periodika
Stručni i znanstveni skupovi
Aktivnost udruga
USTROJ SAVEZA
Skupština
Upravni odbor
Predsjednik
Tajnik
Nadzorni odbor
Sud časti
Ljetna škola kineziologA
20. ljetna škola
Naših 20 godina
ZBORNICI RADOVA
FIEP BOOK
PRIZNANJA SAVEZA
Zaslužni kineziolog
Zahvalnica
Diploma
Ostala priznanja
Kontakti
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

 
FEDERATION  INTERNATIONALE  D'EDUCATION  PHYSIQUE
Naslovnica : Aktualnosti : Aktivnost udruga
 

Udruga kineziologa Grada Varaždina i Varaždinske županije i Zajednica sportskih udruga Grada Varaždina

Udruga kineziologa Grada Varaždina i Varaždinske županije i Zajednica sportskih udruga Grada Varaždina u subotu, 20. lipnja, organizirali su sportski susret kineziologa Varaždinske i Međimurske županije. Sportski susret s natjecanjima u malom nogometu i mješovitoj odbojci te turnirom u beli održan je u sportskoj dvorani u Graberju, a sudjelovalo je 30-ak kineziologa iz dvije županije. U zdravom sportskom duhu pobjede su raspoređene između predstavnika obje županije pa su u malom nogometu pobijedili Međimurci, u mješovitoj odbojci Varaždinci, a finalisti turnira u beli bili su mješoviti međimursko-varaždinski parovi. Cjelodnevno druženje kineziologa u Varaždinu zaključeno je dogovorom da sportski susret kineziologa Varaždinske i Međimurske županije postane tradicionalan.


Redovna izborna Skupština Udruge kineziologa Grada Varaždina i Varaždinske županije 10.4.2015., Hotel Varaždin

Članovi Udruge kineziologa Grada Varaždina i Varaždinske županije održali su u Hotelu Varaždin, 10. travnja, redovnu izbornu skupštinu.
Za novog predsjednika udruge izabran je Dubravko Banek, a za dopredsjednika Patrik Koščak. Novi Izvršni odbor sačinjavaju članovi: Anica Sitar Dvorski, Dubravka Kunić, Dunja Ščapec, Zenil Vugrinec i Dejan Mašić.
Izvješće o radu te financijsko izvješće za proteklu godinu podnio je dosadašnji predsjednik Nikola Žganec. „Vrijeme je da novi ljudi nastave voditi Udrugu te razvijati programske aktivnosti. Ponosan sam da je u mojem mandatu Udruga pojačala svoje članstvo, da su realizirani razni projekti te nagrađeni mnogi članovi koji su naš ponos i dokaz dobrog i organiziranog rada. Kada se za izbor vodstva Udruge javi više kandidata, onda znate da Udruga ima vrijednost i potencijal. Nove ideje će u svakom slučaju pridonijeti još boljem radu i jačem angažmanu članova za razvoj svih onih vrijednosti i ciljeva kojima Udruga teži. Čestitam novom vodstvu te im želim mnogo uspjeha u radu.“ - istaknuo je Žganec
Novi predsjednik Udruge Dubravko Banek zahvalio je dosadašnjem predsjedniku na izuzetnom angažmanu u udruzi te pozvao sve članove na suradnju. www.uk-vz.hr


Od 25. do 26. listopada 2013. u Križevcima je organiziran 5. međunarodni znanstveno-stručni skup "Odgoj za odgovornost“ u organzaciji: Sportmeet - Međunarodna mreža sportskih djelatnika, Udruga kineziologa Križevci, Zajednica športskih udruga Križevci te pod pokroviteljstvom Grada Križevaca i Koprivničko - Križevačke županije.
U prilogu se nalazi izvješće sa održanog skupa. Više …

Dana 9. studenoga 2012. godine u Koprivnici, u dvorani „DOMOLJUB“ održana je svečana dodjela priznanja kineziolozima gdje su dodijeljena 22 priznanja najzaslužnijim kineziolozima Hrvatske. Svečanost je organizirala Udruga kineziologa Grada Koprivnice te se ovim putem zahvaljujemo na iznimnoj večeri.
U prilogu se nalazi odluka o dodjeli priznanja i izvješće sa svečanosti dodjele
ODLUKA...
IZVJEŠĆE...

Međunarodna mreža SPORTMEET, Udruga kineziologa Križevci i Zajednica sportskih udruga , pod pokroviteljstvom grada Križevaca, 27. 10. 2012. organizira 4. međunarodni stručni skup kineziologa, sportskih i pedagoških djelatnika pod nazivom „Čuvanje i unapređenje zdravlja“
OPŠIRNIJE...
PRIJAVNICA...

Udruga kineziologa Varaždina i Varaždinske županije, u sklopu Svjetskog školskog rukometnog prvenstva, organizirala je predavanje na temu osnove sportskog treninga u školskim sportskim klubovima
VIŠE...

U subotu 31. ožujka 2012. u Križevcima je održana Međunarodna konferencija o odgojnim i zdravstvenim aspektima sporta i rekreacije
VIŠE...

09.03.2012. godine, održana je redovna sjednica Skupštine Udruge kineziologa Grada Varaždina i Varaždinske županije
VIŠE...

POREČ – Poreč ima sportsku infrastrukturu, Poreč osigurava financijska sredstva za sport, Poreč ima zavidan broj sportskih stručnjaka, Poreč nema dugoročnu strategiju sporta i sportske rekreacije, rekao je na konferenciji za novinare prof. Jadranko Vrus predsjednik Udruge kineziologa Poreča naglasivši kako Grad ima dobre osnove da kineziolozi, kojih u Poreču s diplomom ima 24, daju svojim sugrađanima veći doprinos kada je u pitanju bavljenje sportom i sportskom rekreacijom.

U Poreču je aktivno 18 sportskih klubova u kojima djeluju različite dobne i natjecateljske kategorije. 'Sliku' porečkog sporta članovi Udruge kineziologa pokazat će svojim sugrađanima u subotu 22. svibnja u dvorani SRC 'Veli Jože' u kojoj će nastupiti predstavnici svih sportova.

Ciljna grupa buduće aktivnosti članova Udruge kineziologa, usmjerena razvoju sporta je vrtićki uzrast djece, naznačio je Loris Benassi tajnik Udruge. Sportska grupa u Dječjem vrtiću 'Radost' je ogledni primjerak kako se uz veliki entuzijazam i znanstveni pristup kineziologa mogu postići odlični rezultati koji će kroz koju godinu pokazati trag i u porečkom sportu.

Prezentiranje rada porečkih sportaša i sportskih kolektiva na jednom mjestu je prva manifestacija takve vrste u Gradu a rezultat je organiziranja porečkih kineziologa. (DM)Udruga kineziologa grada Varaždina i Varaždinske županije organizirala je dana 29.10.2011. u prostorima ŠD Graberje „Dan otvorenih vrata kineziologa i športskih trenera“.

Međunarodna mreža sportskih djelatnika SPORTMEET, Udruga kineziologa Križevci, Društvo športske rekreacije i zajednica športskih udruga pod pokroviteljstvom grada Križevaca organizira 22. Listopada, 2011. Međunarodni stručni skup kineziologa, sportskih i pedagoških djelatnika: „Sport pokreće ljude i ideje“.
PROGRAM...
PRIJAVNICA...

Otvorena je internetska stranica Udruge kineziologa Grada Varaždina i Varaždinske županije:
www.uk-vz.hr

Izvještajna skupština Udruga kineziologa Grada Varaždina i Varaždinske županije održana 24. svibnja 2011. VIŠE...

U srijedu 23. ožujka 2011. u Maloj dvorani Hrvatskog doma u organizaciji Udruge kineziologa Križevci održana je promocija knjige "Opisi nastavnih tema i kriteriji ocjenjivanja – Tjelesna i zdravstvena kultura u razrednoj nastavi"
VIŠE...

Udruga kineziologa Križevci organizirala je 22. siječnja 2011. posjet SRC Šalata za učenike osnovnih škola koji su željeli naučiti klizati, a u četvrtak 03. veljače 2011. posjet teniskom turniru PBZ Zagreb Indoors i druženje učenika s teniskim zvijezdama.
Informaciju i fotografije poslao Predrag Uremović.


 
 

U organizaciji Udruge kineziologa Križevci održan je 16. siječnja 2011. godine prvi stolnoteniski turnir za rekreativne igrače. Turnir je održan u novootvorenoj teniskoj dvorani u Svetom Ivanu Žabnu. Paralelno je održan i šahovski turnir.
Informaciju i fotografije poslao Predrag Uremović.

 
 

U organizaciji Društva kineziologa Međimurja održana je
SVEČANOST DODJELE PRIZNANJA KINEZIOLOZIMA REPUBLIKE HRVATSKE.
Svečanost je održana 3.prosinca 2010. u hotelu „Park“ u Čakovcu. Imena svih nagrađenih možete pronaći na našim stranicama pod: "PRIZNANJA SAVEZA".
Pogledajte i fotografije sa svečanosti dodjele priznanja.
Diploma sa zlatnom značkom (godišnje priznanje)   Zahvalnica sa zlatnom značkom (godišnje priznanje)  
Zaslužni kineziolog sa zlatnom značkom (za životno djelo)  
 
 
 
 
 
Korisni sadržaji
Kodeks kineziologa Hrvatske Kodeks kineziologa Hrvatske
Pravilnik o dodjeli nagrada Pravilnik o dodjeli priznanja