Novosti

P rojekti HKS - odgoda roka

Poštovane članice HKS,
Kao što vam je poznato, Hrvatski kineziološki savez (HKS) raspisao je 20.1.2020. godine Natječaj za sufinanciranje programa za razvoj programa nastavnog i trenažnog procesa u području edukacije, sporta, sportske rekreacije, kineziterapije i zdravstvene kineziologije u 2020. godini.

Sukladno novim odlukama Nacionalnog stožera civilne zaštite, Vlade i Sabora Republike Hrvatske vezano uz virus COVID – 19, smatramo da nije realno da se u ovim uvjetima prikuplja dokumentacija (rok 21.3.2020.) niti da se sam projekat provodi. Upravni odbor HKS je donio odluku da se rok za dostavu dokumentacije odgodi do 1.6.2010. godine. Uz odgodu krajnjeg roka, priznavat će se sve prijave dostavljene samo elektroničkom poštom (bez obaveznog slanja poštom u tiskanom obliku).

29. Ljetna škola kineziologa republike Hrvatske održati će se u Zadru od 24. - 27. 06. 2020. s temom: "Pedagoške kompetencije u kineziologiji"

Prva informacija – letak

O bjava natječaja za sufinanciranje programa za razvoj programa nastavnog i trenažnog procesa u području edukacije, sporta, sportske rekreacije, kineziterapije i zdravstvene kineziologije u 2020. godini s uputom za predlagatelje i natječajnom dokumentacijom.


Napomena: svi korisnici prethodnih natječaja za sufinanciranje programa, a koji nisu podnijeli izvješća o utrošenim sredstvima, ne mogu aplicirati na objavljeni natječaj.

 Tekst natječaja   

 Obrasci za natječaj   

 Upute predlagateljima